Sådan er procedurer for en plads hos os. 

Det forgår sådan man kommer på besøg - inden da har mange lavet en opskrivning. Hvis man ikke har været på besøg invitere vi jer til et besøg. Da vi ønsker at møde jer og jeres barn, og i nok også ønsker at se stedet og møde os. På besøget tager man sin opskrivning med, og kan give den. Hvis det er rigtig for jer, ellers aflevere i den bagefter i postkasse. Man kommer i betragtning til en plads. Når vi har modtaget en opskrivning. Vi kigger på vores opskrivnings liste, når der kommer en ledig plads. Derefter bliver i kontaktet , og vi inviterer jer til et kommende samarbejdes samtale. ( hviS i har skrevet jer op, er i altid velkommen til at ringe og høre om en eventuelt plads) 

Ved opskrivning hos os, ringer I til os og aftaler en dag, hvor I kan komme på et besøg og møde os. Hele familien er selvfølgelig velkomne. Hvis det eventuelt ikke er muligt kan i blot udfylde Opskrivningspapirerne og afleveres i vores postkasse lige ved hus nummeret Bakkegårdsvej 105.  I er også velkomne til at sende papirene til bornekaer@hotmail.com 

 Vi anbefaler opskrivning så hurtigt I ved det, da vi oplever en stor efterspørgsel. Ring/SMS til Ida (leder) på 61 70 18 84. Vores telefon tid er: 12.15-13.30 mandag til fredag. Telefonen besvares også i sommerferien andre ferier osv. jeres besøg ligger mellem 12.15-13.30. - Når vores børn sover så de ikke oplevet en masse ansigter de ikke kender i deres trykke omgivelser. 

Vores opsigelse er gensidig med 2 måneders varsling inden den første i måneden. Det er jeres ansvar som forældre at tegne en ulykkes- og ansvarsforsikring. Vi ser frem til at møde jer og jeres skønne guldklump.

Kærlig hilsen personalet 

Gratis opskrivning

Tilsynsrapport Børnekær 05.05.2021

opskrivning børnekær 2024

Pædagogisk tilsyn Børnekær april 2022

Del siden