Forældresamarbejde og elektronik-politik

Samarbejde i Børnekær

Et godt forældresamarbejde og en positiv forældrekontakt, ser vi som altafgørende for barnets udvikling. Sammen kan vi hjælpe og støtte jeres barn, så det får en så god og blid start på livet som muligt. Vi bygger samarbejdet på tillid, respekt, forståelse, ærlighed og åbensindighed mellem jer forældre og os. I Børnekær nærer vi ikke "rigtigt og forkert"- tankegangen, og er ikke dømmende. Vi tror på at alle gør deres bedste, og det er godt nok ❤️Som forældre i Børnekær er I velkomne til, hvis du/I eksempelvis har en svær situation derhjemme, at tage en snak med os. Vi er alle selv forældre og ved, at det som familie kan være svært at få det hele til at hænge sammen, med job, familieliv og måske en stresset hverdag.

I kan som forældre få kontakt med os  på 61701884, eller de 3-4 telefon nummer, i får udleveret når i er startet op. Disse nummer, koder I ind. Derudover har vi åben telefontid fra 12.30-13.30, hvor i både kan ringe eller sende en SMS. Det vil være en meget stor hjælp, hvis I ved sygdom/fridag skriver en SMS aftenen inden. Hvis det ikke er muligt, så skriver I en SMS inden kl 08.00 på dagen. ( Til alle 3-4 nummer )

Elektronik I Børnekær   

Børnekær er et frirum fra elektronik for børn og voksne. I Børnekær benytter vi ikke elektronisk udstyr som telefon, IPad, computer i åbningstiden, foran børnene. Vi beder derfor jer forældre om, ved hentning og aflevering, at gøre det samme. I er selvfølgelig velkomne til at benytte og bruge elektronisk udstyr derhjemme. Dog ser vi helst at jeres barn ikke ser skærm om morgenen inden I møder i Børnekær.