Ida & Nuka fra vores sommerfest med jer forældre og hele jeres familien i er velkomme til at inviter med 2022

Ida Riberholt. Uddannet Steiner pædagog - 12 års erhvervserfaring - pædagogisk & administrativ leder

Jeg blev færdig uddannet som Rudolf Steiner pædagog sim i 2009. Har siden da arbejdet inden for Rudolf Steiner pædagogikken . I 2018 grundlagde jeg og startede Børnekær. Tidligere har jeg arbejdet som børnehave pædagog, og støttepædagog til børn med udviklingsforstyrrelser, diagnoser, men mest som stue pædagog i en steiner instution. Da jeg blev mor og havde muligheden, valgte jeg at gå hjemme med mine 2 drenge, til den ældste blev 3 År. Da Kom lyste og ønsket om , at arbejde med det helt lille barn fra 0-3 aldren. Jeg synes det at passe andres børn, i varme,nærvær og trykhed, og tillid til en dyb forståels for det lille barn, er grundstenen i Børnekær ❤️ Jeg elsker Børn, og vil glæde mig til at passe hver og en at jeres dejlige guldklumper. Har siden 2013 arbejdet med personlig udvikling inden for Steiner pædagogiken Jeg er 38 år og mor til 2 skønne drenge, og har en mand. Jeg holder at alle årstidsfester være i naturen og på shelter ture, og at være kreativ. Er igang med at videreuddanne mig som antroposofisk heilpraktiker. Tager løbende kurser inden for dette. For mig er Rudolf Steiner pædagogiken et livs stykke, i mig.

Videreuddannelse inden for R. steiner plsagogikken. Steiner pædagogik fra 0-7, Leder kursus -Teosofi kursus, Videnskaben om det skjulte- kursus- følelsernes mission- - sygdomslære- Tilknytning -chok og traumer 6 dage- Udvikling af sjælelivet, Terapeutens egen skolingsvej.- Angst psykisk og hømopstilling, kursus i Bachs Dråber, Karma kursus/ Dobbelgænger kursus - Livs kunst og livs lykke varighed 9 mån. De 4 Temperamenter - Om L & A - Psykiatri 6 dage varighed.- ADHD - og diagnoser -varighed 6 dage- psykiske lidelser- Fobier- Angstvarighed 10 dage.En egen skolingsvej  -Kursus i hømopati. 

Nuka Pedersen - Uddannet pædagog med 19 års erfaring

Steiner pædagog i hjertet.

Jeg blev uddannet pædagog i 2003 og har arbejdet i børnehave, døgninstitution og senest 10 år i en vuggestue før jeg kom til Børnekær i 2020. Min interesse for antroposofi startede for over 25 år siden, og i dag er den styrende for min professionelle og private tilgang og forstående af mennesker og verden omkring mig. Jeg er altid aktivt opsøgende i forhold til at tilegne mig viden inden for steiner pædagogiken. Derfor er jeg bl.a. startet på eurytmi-uddannelsen Flow & U. Tager pt også uddannelsen Livskunst og livslykke på et antroposofisk center.Jeg er gift og er mor til 3 dejlige børn på 24, 17 og 14 år, der har gået på Steinerskolen i Kvistgård. Jeg bor i Gilleleje, hvor hvor jeg nyder naturen, gerne i kajak.

Sophia Lykke Bang - Rudolf Steiner pædagog

Uddannet som Rudolf Steiner pædagog 2022

Pædagogstuderende fra Rudolf Steiner seminariet.